mq-2

MQ: Fokus på kvalitet

–  Høstens kolleksjon handler mye om kvaliteter og silhuetter. Vi bruker ekte skinn og lammeull, og for herrene har vi en myk, tynn strikkegenser i 100 prosent kashmir. Det er nytt for høsten, sier Louise Lindblom, som er koordinator og stylist i MQ Retail.

Publisert

MQ er tro mot sin klassiske og velkledde profil.

MQ er tro mot sin klassiske og velkledde profil, og tilbyr stilrene og elegante plagg med oppdaterte snitt. Den finstrikkede pologenseren og den «skreddersydde» dressjakken er nøkkelplagg for både herre og dame. I damekolleksjonen finnes det dessuten rette, smale blyantskjørt og plagg med inspirasjon fra ridesporten. Den mørkeblå kåpen er et annet signaturplagg for sesongen. Den er minimalistisk og stilren, og kan matches til den ankellange buksen.

Louise Lindblom fra MQ Retail viser fram høstens nye kashmirgensre for herre.

– Mørkeblått en viktig farge, som vi sier er «the new black». I tillegg har vi mye vinrødt. Når det gjelder styling, er materialmiks et viktig stikkord. Matte ullstoffer mikses med blanke materialer, og tynne stoffer med tykke, sier Lindblom.

«Heritage» er et annet stikkord for høsten. Særlig herrekolleksjonen bærer preg av denne stilen, med jakker som er en engelsk lord verdig. Stilen understrekes ved bruk av kontrasterende materialer og fargedetaljer på baksiden av kraver.

Powered by Labrador CMS