designsatsing-1

Nytt designkollektiv: F5 Concept Store

Lørdag 25. mai åpner F5 Concept Store i Øvre Slottsgate i Oslo sentrum. Det er ikke bare en butikk, men også en fabrikk der et knippe norske designere skal produsere klær, sko og tilbehør. Christina Ledang, Arctander, GRAA, Sara Fosstvedt og Camilla Bruerberg er designerne som blir en del av dette samarbeidet.

Publisert

Visjonen er å samle noen av de mest kreative og dyktige moteskaperne under samme tak, slik at de kan dra fordeler av hverandre. Christina Ledang er veldig positiv til satsningen, og ser mange fordeler både som designer og for den norske motebransjen generelt.

- Jeg synes det er viktig å ta del i et initiativ som har som mål å hjelpe hverandre som designere, og ikke minst være med på å bygge opp et miljø som ennå er veldig lite i Norge, uttaler hun.

Bak konseptet står Filip Wibe og brødrene Alexander, Emil og Benjamin Krystad Marthinsen, som også driver de to klesmerkene Arctander og GRAA. De har tidligere vært med på å designe, bygge og drive butikken Kvardag på Steen & Strøm i Oslo.

Powered by Labrador CMS