techtextil-1

Rekordstor Techtextil

En måned før dørene åpner for Techtextil i Frankfurt er messen for tekniske og innovative tekstiler fylt opp. Godt og vel 1250 utstillere, med verdens ledende produsenter i spissen, står klar til å presentere seg i Frankfurt Fair and Exhibition Centre 11. til 13. juni.

Publisert

Et rekordstort antall utstillere fra 13 land presenterer siste nytt på Tectextil

Det er første gang messen er utsolgt. Utstillere fra 13 forskjellige nasjoner viser siste nytt i tekstilteknologi og bekrefter at Techtextil har blitt verdens ledende møteplass for denne sektoren. Den inkluderer alt fra utvikling av nye typer garn og materialer, nonwoven, tekniske tekstiler, klær, sport, industritekstiler, tekstiler til bruk i byggeindustrien, bilindustrien, sikkerhetsindustrien og hjemmetekstiler.

En rekke nye produkter og produksjonsteknikker, blant annet stoffer med superstrech, blir presentert på messen.

Her vil de besøkende kunne se siste nytt innenfor forskning og utvikling, med blant annet tekstiler brukt i støtfangere og karosseri i biler, tekstiler som leder strøm, nanoteknologi og en rekke former for mer eller mindre «intelligente» tekstiler som gir hittil uante muligheter til å produsere klær som varmer, kjøler, ventilerer, beskytter og øker brukerens ytelse, for å nevne noe,

I tillegg til utstillingene arrangeres det en lang rekke seminarer, symposier, møter og studentkonkurranser.

Powered by Labrador CMS