floyd1

Stylet av Trinny og Susannah

- Kjempeopplevelse. Fantastisk å få møte Trinny og Susannah, og svært nyttig å få gode råd om klær og styling, slik at vi bryter md gamle vaner og uvaner. Det var en samstemmig reaksjon blant de heldige damene som fikk møte den engelske styling-duoen da Floyd lanserte kjolekolleksjonen «Floyd by Trinny & Susannah".

Publisert

Trinny og Susannah i full gang me då bedømme og gi råd.

Kolleksjonen «Floyd by Trinny & Susannah» retter seg mot sesongen for bryllup, konfirmasjon, dåp og nasjonaldag, og ble lansert 2.mai 90 byer og tettsteder i Norge. Trinny & Susannah dukket først opp i Floyds butikk på Grünerløkka i Oslo og senere på dagen i Tønsberg for å lansere kolleksjonen og

I forkant hadde Floyd hatt en Facebook-konkurranse hvor det ble trukket ut ti vinnere som fikk møte styling-idolene for å få råd om hvordan de best skal kle seg. I tillegg til opplevelsen av å møte de to munnrappe og stilsikre damene og en masse gode råd, fikk de med seg gi ett gratis plagg av det Trinny og Susannah plukket ut for dem.

I kø for å møte design-kjendisene.

De ni ulike kjolene er skapt for å kle forskjellige personligheter og har alle en unik design og ble lagt ut i Floyds egne butikker og i merkets samarbeidsbutikker.

- Vi har fått en fantastisk respons, og kjolene gikk unna fra første øyeblikk, sa en opprømt Tommy Smith mens han opptrådte som sjåfør, guide og hjelper for de to engelske damene. De inntok Floyd-butikkene i Oslo og Tønsberg som virvelvinder, kledde opp de ti vinnerne på rekordtid og strødde om seg med gode råd til de mange som sto i kø for å komme inn.

Fem av de heldige vinnerne sammen med Trinny og Susannah

Forelsket i Norge

- Vi ble forelsket i Norge da vi gjorde våre show her I 2012. Siden da har vi vært her en gang til for å lage en ny serie, og kommer tilbake I mai for å gjøre en tredje serie. Da vi kledde opp kvinner i showene våre endte vi ofte opp med mye klær fra Floyd. Da de tok kontakt med oss for å samarbeide var det naturlig for oss å si ja, fordi vi følte vi hadde det samme synet på klær: Det riktige forhold mellom kropp og klær, forkjærligheten for paljetter og bruken av masse farger og teksturer og det å gi kvinner selvtillit ved å gi dem klær de ser godt ut i og trives med. Vi synes også det er flott at Floyd er en familiebedrift. Vi ser fram mot et langt og fruktbart samarbeid, sier Trinny og Susannah.

Powered by Labrador CMS