Moteshow i Singapore direkte på nett

Nå får du muligheten til å komme tett på et internasjonalt moteshow på den andre siden av jordkloden. 1.–4. november arrangeres Digital Fashion Week, verdens første live-streamede moteevent med direkte innkjøpsmulighet, i Singapore. Du kan se alle showene på internett, men kan også bli med backstage, høre eksklusive intervjuer med designere og kjøpe klær direkte fra catwalken.

Publisert

Singapore forbereder det storstilte moteshowet Digital Fashion Week (DFW), som går av stabelen 1.–4. november.

Moteuken er ikke som andre moteuker, siden den kombinerer mote og digital innovasjon. Arrangementet er helt interaktivt, og online-seere fra Norge og andre steder i verden får mulighet til å se live-intervjuer, bli med backstage og se moteoppvisningen samtidig som den foregår i Singapore.

Noe annet som er unikt med DFW, er at seerne kan kjøpe varer via Internett direkte fra catwalken, med leveringstid på bare fire til åtte uker.

Mote møter hightech

Det spesielle moteeventet oppstod i 2012, men i år er arrangementet større og mer dynamisk. Programmet er tettpakket med interessante mennesker og konsepter fra den pulserende designkulturen i Singapore. I løpet av de fire dagene kan du oppleve kreativ design fra over 30 designere, for eksempel Foreword, Lion Earl, Ling Wu Bags, AL&ALICIA og Triologie.

Mer informasjon på www.digitalfashionweek.com.

"
Powered by Labrador CMS