line

Peace & Love fra Line Varner

Line Varner hadde værgudene på sin side da hun tirsdag kveld viste vårkolleksjonen til Line of Oslo på terrassen utenfor Ekeberg-restauranten i Oslo. Kveldssolen lyste opp den rosa runway-en, der modellene danset og hoppet rundt til indiskinspirert musikk med store smil i ansiktene.

Publisert

Line Varner fulgte opp sin egen stil

Det var en positiv og humørfylt visning, som bygget opp under det Peace & Love-aktige budskapet Line Varner ønsker å formidle med den nye kolleksjonen.

Den er tro mot konseptet, og inneholder mengdevis med trendriktige basisplagg ispedd flagrende, bohemske kjoler, bluser og bukser med ulike typer prints.

Det hippieaktige uttrykket ble understreket av stylingen. Mange av modellene gikk barbeint, og hadde indianerfjær eller skjerf knyttet rundt hodet.

Kolleksjonen inneholder også jeans, og her er det særlig to modeller som stikker seg ut: Den smale jeansen med bootcut og den romslige snekkerbuksen som nå kommer i en tøff og tidsriktig versjon. I tillegg kommer Line of Oslo med røffe, avklippede shorts til sommerbruk.

Line Varner selv var iført runde solbriller, bootcut jeans og platåsandaler med såler i kork, i en stil som var salige Janis Joplin verdig.

Powered by Labrador CMS