dovre-2

JBS starter konseptbutikk

JBS Textile Group A/S samler alle sine varemerker i konseptbutikken MUR i Karenslyst Allé i Oslo. Butikken vil fungere som testbutikk og har som mål å styrke selskapets posisjon på det norske markedet.

Publisert

Fiks profilering og forventningsbygging av butikken i Karenslyst Alle.

MUR-Shop (Multi Underwear Retail) er en kombinert konsept- og testbutikk og åpner 28 februar. Den skal inneholde alle JBS-konsernets varemerker: Dovre, JBS, CR7, Resteröds og Caroline Wozniacki.

Forventningene til åpningene er bygget opp på en smart måte ved at hele fasaden er foliert med informasjon om butikken og merkene, go et kikkhull som forbipasserende kan se hvor langt byggearbeidene er kommet.

Anders B. Hovden og Kjetil Mehling.

Spesielt Dovre, det norske merket som JBS kjøpte opp for noen år siden, har hatt en meget positiv utvikling etter at merket er blitt forynget og omprofilert de siste årene. Anders B. Hovden og Kjetil Mehling i Dovre er godt fornøyd med utviklingen og har store forventninger til den nye konseptbutikken.

De har jobbet hardt for å lykkes med den forvandlingen merket har vært gjennom siden prosessen med å rebrande Dovre startet i 2007.

- Vi har alltid vært forbundet med norsk natur, en sunn livsstil i kombinasjon med høy kvalitet og god passform. Verdier som det var viktig å ta vare på, samtidig som vi måtte skape et nytt innhold i form av mer moderne og unge produkter, fornye budskapet, få frisket opp vår image og øke tilgjengelighet og synlighet, sir Hovden og Mehling.

- Det har vi klart. Gjennomsnittsalderen på Dovre-kunden har gått ned fra 57 til 32 år siden 2009. Men vi har fortsatt et stabilt godt salg til de eldre kundene, så vi har beholdt den gamle kjernekunden samtidig som vi fikk tak i nye, sier de.

Dovre har hatt en meget positiv salgsutvikling, blant annet takket være en pakkeløsning med tre valgfrie produkter som hver for seg koster 199 kroner, men som selges samlet for 499 kroner.

Nå vil de smi mens jernet er varmt, med konseptbutikken som skal bidra til å gjøre Dovre og de øvrige JBS-merkene bedre kjent. 1. april åpnes også en nettbutikk som skal drives av konseptbutikken. Og administrasjonen for engrossalget flyttes til samme adresse som butikken.

Powered by Labrador CMS