Glenn-Strömberg

Ny herrekolleksjon fra KappAhl

KappAhl lanserer en ny herrekolleksjon for våren 2015. Kolleksjonen er utviklet av KappAhls designteam i samarbeid med den tidligere svenske fotballspilleren Glenn Strömberg.

Publisert

Glenn Strømberg

Glenn Strömberg er fotballspilleren som ble sportskommentator etter karrieren og som har bodd i italienske Bergamo de siste 30 årene. Den italienske velkledde moten har inspirert Glenn og utviklet hans interesse for mote og klær.

- Jeg har alltid syntes at italienerne spiller god fotball, lager god mat og kler seg imponerende fint. Det er en unik mulighet å få være med og designe en motekolleksjon og utvikle KappAhls herresortiment ved å gi mannen en touch av den italienske moten i sin garderobe, sier Glenn Strömberg.

Strömbergs kolleksjon viser en mer velkledd herremote enn det vi er vant til å se hos KappAhl. Kolleksjonens nøkkelplagg er velsydde blazere, flotte skjorter og bukser. Plaggene har stilsikre, smale passformer.

- Vårt designsamarbeid med Glenn Strömberg skal utvikle vår herremote og tilby mannen et utvalg av velsydde og velkledde plagg, sier KappAhls design- og sortimentsdirektør Carina Ladow.

Powered by Labrador CMS