InWear samarbeider med Helena Christensen

På sommerens fagmesser presenterer InWear sin nye kolleksjon InWear by Helena for innkjøperne i bransjen. Merket er designet i samarbeid med den kjente fotografen og tidligere danske supermodellen Helena Christensen.

Publisert

Helena Christensens første kolleksjon er en vinter-serie på 20 modeller som leveres i to drop – i oktober og november 2015. Kolleksjonen avspeiler både den velkledde, feminine stilen som er InWear sin kjerne og en viktig del av merkets design-DNA, og Helena Christensens unike kunstneriske sans for stil og design.

Den første leveransen formidler en generell stemning av party, raffinement og poetikk, mens den andre leveransen består av home wear must haves, som uttrykker Helenas presise følelse for den avslappede, men samtidig stilfulle looken.

Fra 2016 vil InWear by Helena inngå som et supplement til InWear sine fire årlige kolleksjoner. I tillegg vil det bli lansert fire separate ekspress-kolleksjoner designet av Helena Christensen.

InWears design manager Jette Romvig har arbeidet tett sammen med Helena Christensen med prosessen av de av de nye kolleksjonene.

- InWear og Helena deler en sterk tro på at god stil er tidløs og best oppnås ved å blande enkle elementer på en personlig og avslappet måte. Vi er meget stolte av vårt samarbeid med stilikonet Helena Christensen. Hun har en original tilnærming til mote, hvor hun tolker design slik at den fremstår som noe helt spesielt. Helenas kreative tilnærming gir en interessant kontrast til InWear sin rene og moderne look, sier Jette Romvig, som sammen med salgsteamet gleder seg til å presentere de nye kolleksjonene for innkjøperne på de kommende fagmessene.

For Helena Christensen har det vært givende å være en del av den kreative designprosessen.

- Samarbeidet er en fordel for begge parter. Jeg kan tilføre noe personlig til InWear, og InWear sitt team kan lære meg mye mer om designprosessen. En av mine aller første jobber som modell var faktisk for InWear. Nå arbeider jeg for dem igjen, men på en helt annen måte. Det føles fint og riktig, uttaler Helena Christensen.

CEO Hans Maasbøl hos DK Company Cph AS sier:

- InWear har valgt et samarbeid med Helena Christensen for å styrke den gode utviklingen merket er inne i. Det er en helt unik historie at Helena Christensen, som tidligere har vært modell for InWear, nå deltar i det innovative designsamarbeidet med InWear by Helena. Hun tilfører et ekte og autentisk «ekstra krydder» som viser hva InWear også er. Samarbeidet med Helena Christensen gir oss mulighet til å nå en bredere målgruppe, og jeg håper at kundene våre kan se det samlede potensialet InWear kan tilby som samarbeidspartner.

Powered by Labrador CMS