Masai solgt

Grunnleggerne Nina og Hans Rye har solgt Masai Clothing Company til det engelske kapitalfondet Silverfleet Capital. Søskenparet Rye etablerte virksomheten i 1992.

Publisert

Kapitalfondet vil sette ytterligere fart på den allerede betydelige veksten i selskapet, etter at de nå har kjøpt Nina og Hans Ryes andel av virksomheten, ifølge Dansk Mode & Textil.

Masai er kjent i bransjen som en solid og lønnsom virksomhet. Selv under finanskrisens verste år fortsatte veksten. Ikke bare i Danmark, men i stadig stigende omfang i nærmarkedene Sverige, Norge, Tyskland og ikke minst i England, som er virksomhetens største enkeltmarked.

I dag kan Masai-klær kjøpes 1.340 moteforretninger og stormagasiner over hele verden, herunder Australia, Canada og USA. Masai driver selv 18 butikker i Danmark, Sverige og Norge. Både ledergruppen med direktør Sune Bjerregaard i spissen og de øvrige ansatte fortsetter i virksomheten.

Grunnlaget for suksessen har vært et konsept med kvalitetsklær til voksne kvinner. I en avslappet og personlig stil og et tett og godt forhold til forhandlerne.

Powered by Labrador CMS