Brandment overtar Garcia

Danske Brandment AS overtar som distributør av Garcia Jeans dame og herre i Norge fra 1. januar 2016, og starter innsalget fra 1. juli. Mona Asdahl i Moas agenturer fortsetter som før med Garcia barneklær.

Publisert

Det nederlandske jeansmerket ble etablert i 1977 og har hatt en sterk internasjonal vekst i mange år. I dag er merket representert i 24 land og omsetningen nærmer seg en milliard kroner. Også i det skandinaviske markedet har Garcia hatt stor suksess. Natural Passion Norway AS har vært norsk agent de siste to årene og har hatt en sterk salgsøkning.

- Vi opplever en meget positiv interesse rundt Garcia Jeans og har stor vekst av kunder i hele Skandinavia. Vi ønsker å styrke vår tilstedeværelse og service på det norske markedet og har valgt Brandment AS som distributør. Dette er på bakgrunn av deres motiverte og kompetente salgsteam, profesjonelle administrasjon og gode IT- og logistikksystemer. Noe som vil kunne bistå Garcia Jeans i å utvikle og nå det fulle markedspotensialet i Norge, sier country manager fra Garcia Jeans Nordic, som har ansvaret for Garcia Jeans i Skandinavia og UK.

Kent Vingelsgaard blir salgsansvarlig for Norge.

Powered by Labrador CMS