Paleet-GRM-2_Hanne-Pernille
Paleet-GRM-2_Hanne-Pernille

Shoppinghjelp i Paleet

Kjøpesenteret Paleet i Oslo henter inn moteprofilen Tinashe Bakasa Roll som Guest Relations Manager og leder for en ny avdeling som skal tilby kundene sine det lille ekstra i form av shoppinghjelp, events og privatsjåfør.

Publisert

Tinashe Bakasa Roll og Øystein Aurlien vil gi bedre hjelp og service til kundene i Paleet. (Foto: Hanne Pernielle Sørensensen

– Vi er veldig glade for å ha fått Tinashe med på laget. Med sin allsidige motebakgrunn, sikre stilsans og sjarme er hun som skapt for denne jobben, sier senterleder for Paleet, Øystein Aurlien.

Som Guest Relations Manager kommer Tinashe til å styrke Paleets satsning på events, samtidig som kundene skal kunne booke time både for hjelp til egen styling og for å plukke ut de perfekte gavene til familie og venner.

– Det handler rett og slett om å gi Oslo en enda bedre shoppingopplevelse! Du skal vite at når du kommer til oss, kan vi gjøre opplevelsen både hyggeligere og mer behagelig. Og dette er ikke en luksustjeneste, men rett og slett god service. Her på Paleet skal alle kundene våre ha mulighet til å få en million-dollar-opplevelse, understreker Øystein, og får støtte fra Tinashe:

– Vi ønsker å bli enda bedre kjent med kundene våre, og kunne skreddersy hele handleopplevelsen for de som ønsker det. Det kan være alt fra shoppehjelp, å koordinere arrangementer til å få ekspresslevert noe du mangler til en fest. Det er opp til den enkelte, men det er uansett noe du ikke så lett kan få på nettet, sier Tinashe Bakasa Roll.

Fakta om tjenesten

Paleets Guest Relations Manager jobber på tvers av faghandlere, butikker og serveringssteder.

Paleet er første sted i Norge som tilbyr denne tjenesten, inspirert av tilsvarende tjenester funnet i varemagasiner i de europeiske storbyene. Tjenesten inneholder blant annet tilbud om personlig styling og hjelp til å handle, hjemlevering av varer, tilbud om privatsjåfør hjem etter et besøk, omvisninger, events, osv. Kunder kan registrere personlige data, om ønskelig.

Guest Relations Manager har tett kontakt og samarbeid med de ledende hotellene i Oslo, og kan tilrettelegge for personlige og spesielle handleopplevelser.

Powered by Labrador CMS