ctmh-1

Close to my heart med hjelp til Nepal

Mykt, varm, herlig og behagelig. Klær som raskt kommer «close to my heart», annonserte konferansier  Marianne Jemtegård da Siv Katralen viste sin siste kolleksjon av Close to my heart i Moteforum tirsdag.

Publisert

Klærne produseres i Nepal, og Siv har et nært forhold til de menneskene som skaper kolleksjonene hennes. Hun elsker landet og menneskene der og reiser dit så ofte hun kan. Derfor er det naturlig at hun engasjerer seg og gjør alt hun kan for å hjelpe etter jordskjelvkatastrofen. Utrolig nok kunne produksjonen fortsette, men det trengs hjelp for å bygge opp igjen landet. Mye hjelp. Derfor ga Katralen bort ti prosent av tirsdagens omsetning til hjelpearbeidet.

Visningen i Moteforum samlet mange mennesker og hadde en uhøytidelig, personlig form, med presentasjon av kolleksjonen, designerne og selskapet bak og en varm og hyggelig atmosfære.

Katralen har fått med seg tre sterke kvinner til å profilere sin kolleksjon: skuespiller Henriette Lien og billedkunstnerne Gro Mukta Holter og Camilla Coucheron. Og publikum satte ekstra pris på at både Lien og Mukta Holter hadde med seg døtrene sine som mannekenger.

Powered by Labrador CMS