nataliabenestad

Modell for en kveld til støtte for Unicef

I anledning 20 år som designer i Norge, ønsket Natalia Leikis å lage et morsomt og spennende arrangement knyttet til sitt arbeid med klesdesign, og samtidig bidra til et bedre liv for barn i land som ikke har like gode forhold som barn her i Norge

Publisert

Foto: Marion Hansen/www.c-i-c.no

(Pressemelding): Med UNICEF, Ekebergrestauranten og International Forum på laget ble det derfor satt opp et moteshow, «personal style 2012», i Ekebergrestauranten.

Design tilpasset modellen

Det spesielle var at nesten alle «modellene» var ekte kunder av Natalia Leikis, som gikk på catwalken med kreasjoner laget nettopp for dem, i tråd med Natalia Leikis sin profil som «personlig designer». En flott gjeng damer og jenter viste fram antrekk for mange anledninger, etter intensiv opplæring i hvordan man går på catwalken. Etter velkomst med forfriskninger og finger-mat fra Ekebergrestaurantens kjøkken, og light music fra pianisten Julia Strelchenko, dro showet i gang til variert musikk.

Benestad og Bondevik på catwalken

Esben Esther Pirelli Benestad viste fram flere kjoler og drakter

Ekebergrestauranten hadde virkelig lagt seg i selen, og foranledningen om arrangert hele restauranten med skikkelig catwalk, med rød løper og publikums-seter langs denne. Allerede fra første minutt var det store smil og masse applaus fra et publikum i strålende humør. «Modellene for en dag» viste seg fram med humor og glimt i øyet. En av overraskelsene som begeistret publikum var Professor Esben Esther Pirelli Benestad som viste fram flere flotte kjoler og drakter. Også tidligere statsministerfrue Bjørg Bondevik viste feiende flotte antrekk som hun tidligere har brukt både på slottet og i annen viktig representasjon, til inntekt for det gode formål.

Bjørg Bondevik viste flere antrekk

Overskudd til Unicef

Blant deltakerne på catwalken fant vi også Grete Sønsteby,som i mange år har vært kunde og samarbeidspartner med Natalia Leikis, som ga uttrykk for at «hun opplevde et minne for livet, og noe gøy som hun ellers aldri ville visst at hun ville savnet». Flere av modellene hadde levd med en «blanding av fryd og frykt» i dagene fram mot begivenheten, som fylte Ekebergrestaurantens hovedsal.

Overskuddet gikk i sin helhet til UNICEFs arbeid i prosjekt et «nødmatpakke for barn», og ble avsluttet med takketaler for samtlige bidragsytere og involverte. Alle som deltok med musikk, foto, logistikk og hjelp, både på og bak scenen, jobbet gratis med arrangementet.

Alle bilder: Marion Hansen/www.c-i-c.no.

Powered by Labrador CMS