Comfyballs inn i UK og Irland

Det norskutviklede undertøymerket Comfyballs satser på Storbritannia sammen med distributøren Solo Sports.

Publisert

- Vi har endelig fått på plass en spennende, eksklusiv distributør for UK og Irland! Vi gikk på en smell i fjor sommer med en distributør i UK som av ulike årsaker ikke fungerte. I vår ble vi kontaktet av Solo Sports, som blant annet. har tatt italienske Arena (badetøy) opp og forbi Speedo i UK de siste årene, forteller Anders Selvig, daglig leder i Tonic Brands.

- Markedspotensialet for Comfyballs er stort i UK, og det er også en del idrettsgrener der som er betydelig større enn de er i Norge. Comfyballs er blitt oppdaget innenfor rugby, triathlon og fell running for å nevne noen, og vi ser frem til å få med oss noen av disse utøverne på laget slik at vi best mulig kan utvikle Comfyballs’ produktportefølje videre, sier Selvig.

Garry Beardwood, General & Business Development Manager i Solo Sports har fått meget god respons på de Comfyball-produktene han har vist hittil, og ser et stort potensial i både sports- og moteforretningene i det britiske markedet.

Om Comfyballs

Comfyballs® er formsydd med flatlock-sømmer i myke øko-tex sertifiserte stoffer. Den spesielle PackageFront® er nøkkelen til ekstrem brukerkomfort. Den er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene, noe som forhindrer unødvendig oppvarming av ballene.

Powered by Labrador CMS