premium_ss2016_
premium_ss2016_

Berlin-messene girer opp

Premium Group, som tidligere i år overtok messen Bright, er blitt en betydelig faktor i den tyske moteverden. Konsernet arrangerer også SEEK og Premium. Sistnevnte er en suksessrik messe for high end merker for både dame, herre og accessories, som dominerer messetilbudet i Berlin sammen med Panorama. Messen har utvidet arealet betydelig ved å bruke bygningen Kühlhaus, hvor SEEK tidligere ble arrangert.

Publisert

Premium vokser videre

SEEK har flyttet til en ny destinasjon ved elven Spree, hvor den ligger side om side med messen Bright. SEEK + Bright utgjør et spennende naboskap og representerer streetwear-, jeans- og skatermerker i rå lokasjoner som matcher merkene.

Bright og Seek har mange spennende streetwear-, jeans og skatermerker.

I tillegg til å eie de tre motemessene Premium, SEEK og Bright står organisasjonen bak det store #Fashiontech eventet, som byr på en solid foredragsrekke med fokus på perspektivene innenfor mote og teknologi. Konferansen, som finner sted neste gang i Kühlhaus den 20. januar, handler om de nyhetene som i fremtiden vil påvirke måten mote blir designet, produsert, markedsført og solgt på. Foredragsholderne offentliggjøres på #fashiontech.berlin

Show&Order tyvstarter

Show&Order åpner dagen før de øvrige tyske messene, nemlig mandag den 18. januar. Messen slutter onsdag den 20. januar, og tidspunktet er valgt bevisst og ut fra et synspunkt om at innkjøperne kan besøke utstillerne uten stress.

Enda større Panorama

Panorama utvider med nye tilbud og fyller ni haller.

Panorama, som arrangeres i Messe Berlin fra 19. til 21. januar, vil med den kommende utgaven arrangeres i ni haller. Den ene, hall 8, har fokus på sko og accesssories. I hall 9 finner vi Nova Concept. En ny messehall som mikser mote med andre livsstilsprodukter, opplevelser, musikk, gadgets og kunst. Hall 5 har fokus på ung mote.Dessuten har messen lansert en online-version, så innkjøpere kan besøke utstillerne virtuelt både før og etter den fysiske utgaven av Panorama.

Panorama har utviklet et digitalt messetilbud.

Gallery på ny plass i Düsseldorf

Også i Düsseldorf skjer det nytt på messefronten, idet The Gallery flytter til en ny plass på Areal Böhler. Lokasjonen er et område med flere rå fabrikkbygninger. The Gallery arrangeres fra den 29. januar til den 1. februar. Red Carpet, som er messe for festmote, flytter med og arrangeres fra 31. januar til den 2. februar.

Powered by Labrador CMS