oj-1
oj-1

Oscar Jacobson med ny flaggskipbutikk i Oslo

Oscar Jacobson har lenge vært å finne i butikker som Lacrosse, Follestad og Høyer. Nå har de åpnet sin første flaggskipbutikk i Norge.

Publisert

Oscar Jacobsons nye butikkonsept skal gi kundene av avslappet og eksklusiv opplevelse.

Oscar Jacobson ble etablert i 1903, et av Sveriges eldste klesmerker som er å finne i over 600 butikker verden rundt. De har seks flaggskipbutikker fra før (alle i Skandinavia).

Butikken i Oslo er den første med Oscar Jacobsons nye butikkonsept.

Det nye konseptet har vært i utvikling i to år. Det er genuint og tidløst og skal være en plass der kundene kan slappe av og få en eksklusiv shoppingopplevelse. Endringen gjenspeiles ikke bare i det friske og moderne interiøret, men de har også endret hele varesortimentet; et mer moderne uttrykk som gir kunden en større fleksibilitet i valg av produkter. Oscar Jacobson er et fullkonseptvaremerke og kan derfor tilby kundene hele pakken som inkluderer alt fra sko og sokker til slips og veske.

Artig vri: Lager i form av et «walk in closet»

En litt morsom vri i butikken er at de har valgt å gjøre varelageret tilgjengelig for kundene ved å gjøre det om til et ‘’walk in closet’’. På denne måten synliggjør de sortimentet og samtidig få det til å se bra ut.

Plasseringen i Hegdehaugsveien er heller ikke tilfeldig. Et bevisst valg ved å plassere seg i nærheten av butikker som Kamikaze, Tiger of Sweden og Filippa K. Slik er de lett synlig for sin målgruppe; Den moderne mannen som er ute etter noe klassisk.

Tett med folk på åpningen av Oscar Jacobsons nye butikk.

(Tekst og foto: Steven Stieng)

Powered by Labrador CMS