kappahl-2
kappahl-2

Støtter vanskeligstilte barn

KappAhl oppfordrer kundene sine til å støtte Kors på halsens arbeid for barn som har det vanskelig i julehandelen. I år stiller motekjeden med en spesialdesignet pyjamaskolleksjon med pingvinmotiv.

Publisert

– Pingvinenes ulike mønstre symboliserer at alle barn er ulike og unike på sin måte og at det er viktig at alle får lov til å være seg selv, sier Fredrik Levy, designer hos KappAhl.

Også i år er temaet ”Bra som jeg er”. Tanken bak kolleksjonen var å finne et motiv som speiler barns unike personligheter og egenskaper. – Barn som har det vanskelig ligger vårt hjerte nærmest og vi benytter anledningen til den tiden på året hvor flest mennesker besøker våre butikker til å fokusere på Kors på halsens viktige arbeid, sier Liv Berstad, adm.dir. KappAhl Norge.

Årets julekolleksjon til inntekt for barn som har det vanskelig er en barnekolleksjon i begrenset opplag hvor all bomull er 100% økologisk. Kolleksjonen består av soveplagg som nattkjoler, pyjamas, babypyjamas, sokker og tøfler. Til pyjamasen og nattkjolen følger det med en liten genser som barna kan bruke på et kosedyr. For hvert solgte plagg går 20 kroner til Kors på halsens arbeid med å støtte og hjelpe barn og unge.

Powered by Labrador CMS