minimessa-bergen-1
minimessa-bergen-1

- Effektivt og hyggelig!

- Minimessa er både nyttig, hyggelig og sosial, sier Siri Osland. - I dag har jeg og mine tre butikksjefer fått gjort en masse – kjøpt inn fra mange leverandører, fått kikket på nye varer og kost oss sammen med en hyggelig gjeng med leverandører og kolleger.

Publisert

Siri Osland og henens butikksjefer i Floyd og Freequent hadde en hyggelig og nyttig dag på Minimessa. Her er de nettopp ferdige med innkjøpene hos NoraNorway.

Osland driver tre butikker i Bergen; Floyd Telegrafen, Floyd Lagunen og Freequent Galleriet. Sammen med sine tre butikksjefer var hun på plass på Minimessa i Scandic City Hotel tidlig på formiddagen og var der dagen ut.

Vi setter av dagen og synes det er både nyttig og hyggelig. Jeg får være ammen med butikksjefene mine hele dagen. Vi får tid og anledning til å se varene på en helt annen måte og i større bredde enn når selgerne kommer innom butikk. Og her har vi mange leverandører samlet på ett sted. En meget effektiv måte å kjøpe inn på, sier Osland. - Jeg håper at så mange som mulig utnytter denne muligheten slik at messa kan bli i Bergen og vokse seg større, sier hun.

Hun runder av innkjøpsrunden hos NoraNorway og Bjørn Haug før hun og butikksjefene unner seg litt avslapning med kaffe og en ørliten Baileys til. Og deretter er det middag sammen med leverandører og kolleger.

Minimessa avsluttes i Bergen tirsdag og flytter seg videre til Scandic Solsiden i Trondheim onsdag og torsdag og videre til Clarion the Edge Hotel i Tromsø fredag, lørdag og søndag.

Powered by Labrador CMS