filippa-k-2
filippa-k-2

Filippa K satser miljøvennlig

 Filippa K går nye veier i sin miljøsatsing. Front Runners er tre plagg til dame som er laget av 100 prosent resirkulerbart materiale, med miljøvennlige produksjonsmetoder. Filippa Lease tilbyr også kundene å leie utvalgte plagg for sesongen, og Filippa Collect, som er en innbytteordning av klær.

Publisert

Det svenske moteselskapet lanserte sin miljøsatsing tidligere i år. I Lease-konseptet kan kundene leie eksempelvis kjoler, dresser og tilbehør for sesongen. Med Collect tilbys kundene å bytte inn brukte plagg og få 15 prosent rabatt på nye. Brukte plagg i god stand selges i Filippa Ks bruktbutikk på Hornsgatan i Stockholm og gis gis bort til Stadsmissionen Sverige og Røde Kors Danmark.

- Vi er glade og stilte over å være blant de første merkene som tilbyr disse tjenestene til våre kunder. Filippa K-kundene er miljøbevisste og vi er overbevist at de ønsker en utvikling av bærekraftige klær, sier Elin Larsson, sustainable manager i Filippa K.

Filippa K Lease er foreløpig bare tilgjengelig i Sverige og Collect i Sverige og Danmark. Front Runners er tilgjengelig i alle Filippa K-butikker og online.

Front Runners

De plaggene som inngår i Front Runners er i jersey laget av 100 prosent resirkulerbare materialer hvor det er lagt stor vekt på miljøhensyn og bæreklraft i alle ledd. De miljøanaluysene som er lagt til grunn for denne kolleksjone skal også også danne grunnlag for den øvrige produksjonen i selskapet.

Powered by Labrador CMS