digel-1.jpg

Herremoten: Elegant og avslappet

Ledig, avslappet og tilbakelent, men samtidig elegant. Klassiske linjer kombineres med en sporty og casual look. Dette er stikkord for det leverandørene av herreklær presenterer for vår/sommer 2012.

Publisert

Digel

Vi kikker stadig bakover mot 70-tallet, putter inn vintage-elementer og mange har latt seg påvirke av olympiske leker i London. Våren og sommeren 2012 preges av masse farger, gjerne i nye og utradisjonelle blandinger og kombinasjoner.

Bugatti

Blått er viktig og tar i stor grad over for svart. Ellers er det mye grått og lyse toner i kombinasjon med masse sterke og klare farger.

Digel

Blazerne er smale, har to knapper, smale slag og gjerne lommer med stikninger. Noen leverandører kommer med noen få modeller med smale, dobbeltkneppede jakker. Blått og indigo er viktig farger.

Stones

Bugatti

I konfeksjon er det lite nytt. Mye lyst og grått med smale silhuetter. Vesten kommer sterke tilbake, og den brukes gjerne sammen med andre tilbehørdetaljer til å gjøre antrekket med casual og tilbakelent.

De som trodde at jeans skulle danke ut chinos tok feil – det blir masse chinos, også blant de yngste. For de litt eldre er chinos blitt den nye penbuksa. Den er smal, men samtidig løs og ledig, gjerne med oppbrett, og kommer i mange sterke, kraftige farger. Jeansen står fortsatt sterkt. Naturlig slitt er fortsatt svært aktuelt.

Marvelis

Skjorter: Fortsatt både striper og ruter, med stort fokus på kontraster og detaljer. T-skjorter og piquet i sterke farger. Gjerne løse skjorter med t-skjorte under.

Strikk:

Strikkejakker er fortsatt viktig. Gjerne med grove og kraftige detaljer.

Tilbehør:

Skjerf, tørklær og vesker er viktigere enn noen gang og kan bety viktig tilleggsalg.

Powered by Labrador CMS